Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This kurs is currently closed

Svenska näringsakademin

Kostrådgivare

Välkommen till kostrådgivarutbildningen!
Nu har vi en spännande och utvecklande tid framför oss!

Martin Brunnberg, Näringsfysiolog (Fil. Mag. Nutrition)

Nedan finner du utbildningen som är uppdelad som 24 kapitel med texter, ljudfiler och filmer. Varje kapitel är indelat i mindre avsnitt med text eller ljudfil. När du känner dig helt klar med ett avsnitt markerar du det som “avklarat”.

Varje kapitel avslutas med ett delprov, som inte bedöms av oss på något sätt, men som du behöver svara rätt på 80% eller fler av frågorna för att kunna gå vidare till nästa kapitel. Detta är för att du ska veta på vilken nivå du förväntas kunna innehållet.

Du kommer också att få inlämningsuppgifter och case under kursens gång. Kursen avslutas med ett slutprov och efter godkänt prov erhåller du diplom och licenskort.
Stöter du på problem eller om frågor uppkommer under kursens gång så tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan.

Kurs innehåll

Expandera alla

Frågor & Svar

Här finner du vanliga frågor och svar som rör utbildningen. Du kan även kontakta oss via formuläret nedan.

Hur jobbar man med kostrådgivning?

Som kostrådgivare jobbar man med enskilda klienter där man coachar och vägleder dem mot mätbara resultat. Men man kan också jobba med grupper där man drar nytta av gruppdynamikens positiva kraft för att skapa förändringar i rätt riktning.

Ett annat område är föreläsningar riktade mot privatpersoner eller företag.

Kostrådgivare arbetar ofta med personalen på ett företag eller i samarbete med någon form av friskvårdsinrättning som träningsstudio eller annan hälsoinrättning.

Hur länge tar kursen att genomföra?

Utbildningen omfattar ca 120 timmar som du läser i egen takt på tidpunkter du själv väljer.

Vad behöver jag för att kunna gå en distans kurs?

För att ta del av våra distans kurser behöver du ha en internetanslutning samt tillgång till en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Alla kurser går att läsa eller lyssna sig igenom. Dock så finns det vissa moment i ex kostrådgivarutbildningen där du behöver arbete i ett kostprogram som kräver tillgång till en PC eller MAC.

Min kostrådgivar licens räcker i 24 månader. Vad händer efteråt?

Det är inget krav från våra sida att man har en aktuell licens för att få jobba med kostrådgivning. Licensen är ett billigt sätt för dig att aktualisera dina kunskaper och få ett kvitto på att du har en uppdaterad utbildning.

Det är särskilt intressant för dig som vill visa upp ett kvitto på din kompetens för en arbetsgivare eller kund, men även ett bra sätt att komma tillbaka till branschen efter ett längre uppehåll.

När får jag mitt diplom / licens?

Du får ditt diplom digitalt direkt efter avklarat slutprov. Provet kan du spara som en PDF eller skriva ut. Vi skickar även hem ditt diplom till dig när du fått godkänt på kursen.

Hur länge har jag tillgång till en distans kurs?

Du har fri tillgång till en distans kurs under 12 månader efter genomfört köp. Du har även möjlighet att förlänga kursen i ytterligare 12 månader för en mindre summa.

Vid intresse av förlängning kontaktar du oss.

Behöver jag veta något om kost och näring för att gå en utbildning?

Vår populära kostrådgivarutbildning kräver inga formella förkunskaper, men eftersom kursen hålls på en hög nivå är allmänna kunskaper i näringslära en fördel.

Viktigast är förstås ett brinnande intresse för näringslära och hälsofrågor.

Kan jag avmarkera ett avsnitt som markerats som färdigt?

Tyvärr så kan du i nuläget själv inte avmarkera ett avsnitt du redan markerat som färdigt. Kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Ingenting händer när jag försöker loggar in?

Kontakta oss och beskriv hur du går tillväga när du försöker logga in. Ta gärna med vilken typ av dator, webbläsare och uppkoppling du har.

Kan jag göra kapitlen/avsnitten i vilken ordning jag vill?

Det beror på kursen, men vi rekommenderar en linjär inlärning för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning.

Däremot uppmuntrar vi alla att hoppa tillbaka och läsa in kapitel och avsnitt för att testa att dina kunskaper lite då och då.

Hur kommer jag åt kursen?

För att ta del av vår kurs behöver du logga in med dina användaruppgifter, som du fick på mejl när du köpte kursen.

Om du inte hittar dina uppgifter så kan du gå in på Mitt Konto och sedan välja att återställa ditt lösenord, du får då ett nytt lösenord skickat till din mejl.

Kontakta Martin

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss på chatten, telefon eller mejl!

Telefon

08 / 440 90 80

Martin Brunnberg

2 + 5 =