Köpvillkor

Innehållsförteckning
1. Priser
2. Leveranser
3. Betalning
4. Frågor rörande din order / kurs
5. Ej uthämtade försändelser
6. Ångerrätt
7. Integritetspolicy
8. Åldersgräns
9. Klagomål
10. Force Majeure

1. Priser
Samtliga priser på sajten är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms (utbildning). Vi reserverar oss för prisändringar om oförutsägbara händelser gör att våra omkostnader stiger rejält, utan förbehåll.

2. Leveranser
Kursen blir tillgänglig direkt efter genomfört köp. Beställaren får via e-post instruktioner om hur de går tillväga för att komma åt kursen, som tillhandahålls på https://edu.nutibe.com. Kursmaterial som ingår i kursen expedieras dagen efter och leveranstiden är ca 3-5 dagar. Vi tar inget ansvar vid försenade leveranser. Alla våra leveranser skickas med brev via Postnord.

3. Betalning
För att ge våra kunder en trygg och säker köpupplevelse så har vi valt att samarbeta med nets som är en väletablerad och trygg leverantör av olika betalningslösningar.
Med nets kan du välja att betala med kort, faktura, delbetalning och swish.

Har du några frågor gällande din betalning så loggar du in på: https://www.myafterpay.com
Här kan du hantera dina kommande betalningar samt se din betalningshistorik.

4. Frågor rörande din order / kurs
Har du några funderingar eller frågor rörande din order eller kurs, så kontaktar du nutribe via vårt kontaktformulär eller info@nutribe.com

5. Ej uthämtad försändelse
Om uthämtning av kursmaterial uteblir så kan kunden begära att få en ny leverans mot en avgift. Denna avgift täcker kostnaden för frakten samt hantering av leveransen.

6. Ångerrätt
Köp av digitala tjänster/produkter omfattas inte av ångerätten enligt distansavtalslagen. Kunden har därmed ingen ångerätt efter genomfört köp av de digitala tjänster som erbjuds på nutribe.

7. Integritetspolicy
Vid en beställning godkänner kunden våra köpevillkor samt samtycker till att kundens personuppgifter lagras och hanteras av Nutribe Sweden AB i enlighet med PUL (Personuppgiftslagen) och Datainspektionens föreskrifter. Läs mer om vår Integritetspolicy

8. Åldersgräns
Som kund hos nutribe behöver du ha fyllt 18 år för att genomföra ett köp.

9. Klagomål
Vi på nutribe strävar efter att alla kunder ska ha en så bra upplevelse som möjligt när de genomfört ett köp hos oss. Om du anser att du inte har blivit korrekt behandlad eller att tjänsten inte levererar vad den lovat, så ber vi dig att kontakta oss. Beskriv ditt ärende så detaljet som möjligt och ta med de sakliga grunderna för ditt klagomål.

10. Force Majeure
Nutribe Sweden AB är befriade från påföljder för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Som befriande omständighet anses bl.a. myndigheters åtgärder eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, blockad av verksamheten, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller därmed likvärdig omständighet som företaget ej kunnat råda över.